Za Novu godinu u Beogradu pet izvođača: Ceca, Nataša Bekvalac, Kiki

Izvor: BKTV News, 26.Dec.2013, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Novu godinu u Beogradu pet izvođača: Ceca, Nataša Bekvalac, Kiki

Na dočeku Nove godine u Beogradu nastupaće pet izvođača – Svetlana Ceca Ražnatović, Nataša Bekvalac, Jelena Tomašević, Nikola Rokvić i Kiki Lesandrić.
Doček, koji će biti organizovan na platou ispred Skupštine Srbije koštaće ukupno, sa rasvetom, ozvučenjem, obezbeđenjem, dimnim efektima…do 4,5 miliona dinara.
To je, kako je Tanjugu rečeno, znatno jeftinije nego što je bio prošlogodišnji doček, a takođe i manje nego što je prethodna gradska uprava planirala novca za doček 2014. godine.
Izvor: Tanjug
Tweet
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Ceca,   Nataša Bekvalac,   Doček Nove Godine

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Iskreno! Seka: Čestitam Ceci, građani će moći da uživaju u kvalitetnoj muzici!

Izvor: Blic, 27.Dec.2013, 10:08

Retko kad imamo priliku da vidimo pevačice kako hvale jedna drugu, a kamoli da čestitaju. Upravo to se dogodilo večeras na društvenim mrežama..Seka Aleksić čestitala je svojoj koleginici Ceci Ražnatović što će održati koncert za doček Nove godine u Beogradu ispred Skupštine, i ako ona neće...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.