Srećna Nova godina! Dačić, Mrkonjić, Bekuta i Ceca sa Palmom već u 2013.

Izvor: Blic, 09.Nov.2012, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećna Nova godina! Dačić, Mrkonjić, Bekuta i Ceca sa Palmom već u 2013.

Već 15 godina regionalna televizija Palma plus i njen vlasnik Dragan Marković Palma početkom novembra organizuju snimanje novogodišnjeg programa koji će biti emitovan 31. decembra. Ovog puta Novu godinu proslavili i Milutin Mrkonjić i premijer Ivica Dačić, koji je na žurku došao vidno umoran.

- Ovo je bila teška ali uspešna godina za mene. Ja se nadam da će sledeća biti bolja za sve nas, važno je da su nam porodice dobro i uvek kažem da su deca najbitnija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zato želim zdravlje i sreću za našu decu, a sve ostalo će nakako doći - rekla je kratko Ceca.

Zvezde Granda i svi mladi pevači strogo su poštovali pravila restorana ,,Tigar" i na puš-pauzu izlazili su napolje.

Snimanju novogodišnjeg programa prisustvovali su u paru Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta koja je stigla posle svoje jače polovine, kao i socijalisti Aleksandar Antić i Ivica Tončev.

Tu su takođe bili i Ilda Šaulić, Olja Karleuša, stare i mlade Zvezde Granda - Rada Manojlović, Darko Lazić, Slavica Ćukteraš, Darko Filipović, Milica Todorović, Milan Topalović, Jelena Kostov.

Podršku su im davali iskusni Gordana Lazarević, Bora Drljača, Era Ojdanić, Čeda Marković.

Ceca dobila apartman

Posetioci luksuznog hotela u Budimpešti “Ramada Aqua World” od sada će moći da odsednu i u VIP apartmanu koji nosi ime po folk pevačici Ceci Ražnatović. Naša folk pevačice će taj apartman moći da koristi kad god poželi. Pored Cece apartman u ovom hotelu poseduje i Enrike Iglesijas. M.M.
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Ivica Dačić,   Ceca

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Srećna Nova godina! Dačić, Mrkonjić, Bekuta i Ceca sa Palmom već u 2013.

Izvor: Poznati.info, 09.Nov.2012

Već 15 godina regionalna televizija Palma plus i njen vlasnik Dragan Marković Palma početkom novembra organizuju snimanje novogodišnjeg programa koji će biti emitovan 31. decembra. Ovog puta Novu godinu proslavili i Milutin Mrkonjić i premijer Ivica Dačić, koji je na žurku došao vidno umoran...-...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.