Izvor: B92, 01.Jan.2011, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako Putin kažnjava funkcionere

Moskva -- Premijer Rusije Vladimir Putin naredio pojedinim visokim zvaničnicima da provedu doček Nove godine u selima u kojima nije bilo električne energije.

Razlog su neispunjena obećanja da će sela u okolini Moskve za doček >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nove godine ponovo imati električnu energiju, bez koje su ostala posle ledene kiše.

Nekoliko stotina sela je ostalo bez struje kada je oluja uništila dalekovode, a ministar energetike Sergej Šmatko i guverner Moskovskog regiona Boris Gromov su obećali da će ta sela dobiti struju pre Nove godine.

Pošto nisu ispunili obećanje, Putin ih je javno kritikovao i naredio im da praznik proslave zajedno sa stanovnicima koji su ostali u mraku, prenela je agencija AP.

Putin je danas rekao tim zvaničnicima da je dobio podatke da je od nekih ljudi traženo da daju novac da bi im bila obnovljena električna energija, zbog čega je naredio da bude sprovedena istraga.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.