Ivana Španović: Nova godina u belom (FOTO)

Izvor: Story, 02.Jan.2015, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović: Nova godina u belom (FOTO)

Ona je najbolja srpska atletičarka, ali i jedna od najlepših sportistkinja. U 2015. ušla je u belom.

Ivana Španović, foto: Instagram

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović pokazala je svoje savršeno telo i prvog dana nove 2015. godine.

Španovićeva je na društvenoj mreži Instagram objavila selfi, uz poruku kako voli ogledalo uz pomoć kojeg je napravila fotografiju.

Ivana Španović je u petak proglašena za najbolju srpsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << atletičarku u 2014. godini. Španovićeva je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Cirihu, a bila je treća u skoku u dalj na Svetskom dvoranskom prvenstvu u poljskom Sopotu.

Najveće takmičenje koje srpsku rekorderku u skoku u dalj očekuje u 2015. godini je Svetsko prvenstvo u Pekingu.

- Želim da uradim sve da se na tom takmičenju pojavim maksimalno spremna. Imaću na desetine takmičenja u sledećoj godini i na svakom moram biti spremna kao ove godine. Znam da su očekivanja velika, ali to nije nešto što budi strah i nesigurnost u meni, već nešto što me podstiče da dam sve od sebe - rekla je Ivana.

Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Doček srpske nove godine,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Story...






Povezane vesti

IVANA SPANOVIC Volim kad muskarci znaju da sam jaca od njih

Izvor: medio.rs, 02.Jan.2015

Najbolja srpska atletičarka i druga u Evropi ove godine u skoku u dalj Ivana Španović specijalno za Telegraf pričala o sebi na jedan drugi način * Šta voli da kuva, u čemu je još dobra osim atletike, kao i to koliko joj smetaju komentari muškaraca na njenu konstituciju..Ne samo da je najlepša...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.