Izvor: GameInfusion.net, 20.Sep.2011, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nokia rešava problem golišavih devojčica novim telefonom za društvene mreže

 
Prašina oko procurelih slika drage nam Scarlet Johanson, još se nije slegla, a velike kompanije već gledaju način da iskoriste ovu milu priliku za reklamiranje svojih proizvoda.

Ovo je lista najoriginalnijih stvarčica koji bi uskoro mogli da se nađu u prodaji:

1. Naime, japansko ministarstvo za zabavu i razonodu, problem sa objavljivanjem golišavih slika svojih sunarodnica rešiće samolepljivim nalepnicama koje bi pokrivale eksplicitna mesta na grudima. Kako kažu, slike bi onda izgubile na težini, a ono što bi trebalo da poveća prodaju ovih nalepnica su manga motivi. Veliko interesovanje za ovaj proizvod su pokazale agencije za poslovnu pratnju, striptiz klubovi, i naše ministarstvo unutrašnjih poslova.



2. Drugi na listi najorginalnijih proizvoda nije nikakva novina, čak se za ovaj predmet može reći da je prvi odevni predmet poznat čoveku, sa namerom da sakrije sramotu, ali i da stvori erotski efekat. I vraća se na velika vrata. Zabrinute majke, i industrija za proizvodnju svega sto je nemoralno (Victoria Secret), pokušaće da ovim proizvodom vrate moralnost i čistinu našem društvu. Korisno, sveti gral konačno ima pokrivač koji mu dolikuje.



3. Za razliku od dva prethodna proizvoda koji imaju ulogu da sakriju, i ublaže već učinjenu štetu, sledeći proizvod bi trebalo da spreči ove (ne)mile događaje. Kompanija Nokia je uzela primer mlade glumice Scarlet Johanson,  kako bi na tržište izbacila novi proizvod. Telefon za društvene mreže (tj, za mlade, lude i nesugrne devojčice). Za osnovu je uzet najprodavaniji telefon svih vremena Nokia 1100, koji je ranije prodat u 250 miliona primeraka.

Kako bi ovaj telefon trebalo da spreči objavljivanje novih slika? Kao prvo, nema kameru, kako kaže tvorac ove ideje. Telefon bi trebalo da se pojavi u različitim bojama, i zabavnim maskama sa poznatim TV likovima, posebnu paznju našem tržištu privlači serija telefona koja na svojoj površini ima likove iz serije '’Šeherezada’’, maske su uradjene u 3D tehnologji, pa dok čekate da vam neko odgovori na četu, pomerate telefon i gledate kako Šeherezada ljubi Onura...



Ljudi iz Nokije bar ne bi trebalo da se brinu oko reklame, Scarlet Johanson je izjavila da bi sama reklamirala ovako koristan proizvod, u cilju očuvanja moralnosti.
Mirza SEJDINOVIĆ

 

Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.