Nokia dizajnirana za Amerikance

Izvor: B92, 10.Jan.2012, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nokia dizajnirana za Amerikance

Iako je Balmer zvanično otvorio CES, njemu nije pripala čast da predstavi prvi LTE Windows Phone, već je to učinio Stiven Elop, na Nokia konferenciji organizovanoj na ovom sajmu.

Lumia 900 prvi je smartfon dizajniran za severnoameričko tržište, rekao je Elop na predstavljanju.

Dostupan u plavoj i crnoj boji, telefon ima Carl Zeiss optiku, 4,3-inčni Amoled ekran, zadnju kameru od 8 megapiksela, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << procesor na 1,4GHz i podržava 4G LTE. Odlikuju ga i 512MB RAM-a i 16GB interne memorije.

Telefon će biti dostupan u narednim mesecima, nije precizirano kada, a ni po kojoj ceni.

"Kada se radi o ceni, naša namera je da na agresivno uđemo na američko tržište", bilo je sve što je Elop o tome rekao.

Ovim modelom Windows Phone trebalo bi da ostvari značajniji uspeh na američkom tržištu, a biće u prodaji kod američkog operatera AT&T.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Balmer otvorio CES po poslednji put

Izvor: B92, 10.Jan.2012

Juče je, odnosno noćas po našem vremenu, zvanično otvoren CES, a na njemu je po poslednji put govorio Stiv Balmer, izvršni direktor Microsofta, kompanije koja je odlučila da se više ne pojavljuje na ovom sajmu...U svom obraćanju, Balmer je govorio o uspesima koje je Microsoft ostvario u poslednjim...

Nastavak na B92...

Nokia dizajnirana za Amerikance (VIDEO)

Izvor: S media, 10.Jan.2012

Lumia 900 prvi je smartfon dizajniran za severnoameričko tržište, rekao je Elop na predstavljanju...Ovako izgleda 'Black Friday' u Japanu (VIDEO)..Najzanimljivije tech reklame 2011. (VIDEO)..Dostupan u plavoj i crnoj boji, telefon ima Carl Zeiss optiku, 4,3-inčni Amoled ekran, zadnju kameru od 8...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.