Tehnopolis

Utorak, 10.01.2012.

09:47

Nokia dizajnirana za Amerikance

Iako je Balmer zvanično otvorio CES, njemu nije pripala čast da predstavi prvi LTE Windows Phone, već je to učinio Stiven Elop, na Nokia konferenciji organizovanoj na ovom sajmu.

Izvor: B92

Default images

Lumia 900 prvi je smartfon dizajniran za severnoameričko tržište, rekao je Elop na predstavljanju.

Dostupan u plavoj i crnoj boji, telefon ima Carl Zeiss optiku, 4,3-inčni Amoled ekran, zadnju kameru od 8 megapiksela, procesor na 1,4GHz i podržava 4G LTE. Odlikuju ga i 512MB RAM-a i 16GB interne memorije.

Telefon će biti dostupan u narednim mesecima, nije precizirano kada, a ni po kojoj ceni.

"Kada se radi o ceni, naša namera je da na agresivno uđemo na američko tržište", bilo je sve što je Elop o tome rekao.

Ovim modelom Windows Phone trebalo bi da ostvari značajniji uspeh na američkom tržištu, a biće u prodaji kod američkog operatera AT&T.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

22 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: