Bivši radnici Nokije lansirali novi smartfon

Izvor: Blic, 20.Maj.2013, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši radnici Nokije lansirali novi smartfon

Grupa bivših radnika Nokije koji su dali otkaz zbog odluke kompanije da odustane od operativnog sistema "MeeGo" u korist Vindovsa, predstavili su danas sopstveni smartfon.

Smartfon kompanije "Jola" (Jolla), koji je u potpunosti intuitivan i nema dugmiće, značajan je kandidat na tržištu smartfona, navedeno je u saopštenju te kompanije.

Ovaj model, koji je do sada samo nazivan Jola, ima ekran osetljiv na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dodir od 4,5 inča, a u prodaji će se naći u četvrtom tromesečju, po maloprodajnoj ceni od 399 evra.

Ova kompanija sebe profiliše kao "drugačijeg" proizvođača telefona, a trenutno radi na sopstvenom operativnom sistemu "Sejlfiš OS" (Sailfish), koji će zameniti "MeeGo".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši radnici Nokie lansirali novi telefon

Izvor: B92, 20.Maj.2013

Grupa bivših radnika Nokie koji su dali otkaz zbog odluke kompanije da odustane od operativnog sistema "MeeGo" u korist Windowsa, predstavili su danas sopstveni smartfon...Smartfon kompanije Jolla, koji je u potpunosti intuitivan i nema dugmiće, značajan je kandidat na tržištu smartfona, navedeno...

Nastavak na B92...

Bivši radnici kompanije Nokia predstavili novi smartfon! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Maj.2013, 14:27

Ovaj model, koji je do sada samo nazivan Jolla, ima ekran osetljiv na dodir od 4,5 inča, a u prodaji će se naći u četvrtom tromesečju, po maloprodajnoj ceni od 399 evra

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.