Izvor: Blic, 14.Apr.2024, 12:05

Vučić: Napisao sam 14 pisama evropskim liderima, i priznavačima i nepriznavačima, naročito najuticajnijim zemljama

- Mi smo preduzeli sve mere i napisao samo pisma svim članicama Saveta Evrope. Ukupno sam napisao 14 različitih pisama evropskim liderima, uglavnom personalizovana, na jedan način nepriznavačima, na drugi način priznavačima... Naročito onim zemljama koje se smatraju najuticajnijima. Sva ta pisma su prosleđena i njima sam tražio da još jednom razmotre odluku palramanterne Skupštine Evrope da na Komitetu ministara njihova odluka bude drugačija - rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i najavio put u Njujork.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Poslao sam 14 personalizovanih pisama evropskim liderima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da će se Srbija do poslednjeg trenutka boriti za istinu i pravdu, kao i da je poslao 14 pisama evropskim liderima i članicama Saveta Evrope.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.