U okolini Leskovca pronađena puška, municija i rezani duvan

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Apr.2021, 19:05

U okolini Leskovca pronađena puška, municija i rezani duvan

U nastavku akcije „Gnev“, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su N. M. (1960) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Policija je prilikom pretresa kuće u kojoj osumnjičeni boravi u okolini >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Leskovca pronašla i oduzela malokalibarsku pušku i oko 90 metaka različitog kalibra.

Takođe, pronađeno je i oko devet kilograma rezanog duvana, bez dokaza o poreklu, koji je, kako se sumnja, bio namenjen daljoj prodaji.

Osumnjičenom je, po ovlašćenju tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden osnovnom javnom tužiocu u Leskovcu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Nišlija uhapšen u okolini Leskovca, nadjeno mu oružje i švercovan duvan

Izvor: JUGpress.com, 16.Apr.2021

LESKOVAC..U nastavku akcije „Gnev“, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su N. M. (1960) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krivično delo nedozvoljen...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.