U kući Nišlije u okolini Leskovca policija pronašla oružje, municiju i rezani duvan

Izvor: JužneVesti.com, 16.Apr.2021, 15:51

U kući Nišlije u okolini Leskovca policija pronašla oružje, municiju i rezani duvan

Leskovačka policija uhapsila je 51-godišnjaka iz Niša zbog toga što su u njegovoj kući u okolini Leskovca pronađeni malokalibarska puška i oko 90 metaka različitog kalibra. Iz policije navode da je u kući pronađeno i oko 9 kg rezanog duvana bez dokaza o poreklu.

N. M. se tereti da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materijala, kao i krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Policija je pretresom kuće u kojoj osumnjičeni boravi u okolini Leskovca pronašla i oduzela malokalibarsku pušku i oko 90 metaka različitog kalibra. Kod osumnjičenog je pronađeno i oko 9 kg rezanog duvana, bez dokaza o poreklu koji je, kako se sumnja, bio namenjen daljoj prodaji - navodi se u saopštenju policije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je uz krivičnu prijavu priveden osnovnom javnom tužiocu u Leskovcu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišliji policija u kući našla oružje, municiju, rezani duvan

Izvor: B92, 16.Apr.2021

Policija u Leskovcu uhapsila je N. M. (61) iz Niša, nakon što je prilikom pretresa kuće pronašla i oduzela malokalibarsku pušku i oko 90 metaka...Pripadnici MUP-a u Leskovcu u nastavku akcije "Gnev" su kod N.M. pronašli i oko devet kilograma rezanog duvana, bez dokaza o poreklu, koji je, kako se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.