Izvor: S media, 18.Jan.2013, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspušten Gradski odbor Demokratske stranke u Nišu i opštinski odbori u tom gradu

Potpredsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke (DS) Milan Popović imenovan je večeras za poverenika Gradskog odbora te stranke u Nišu, koji je raspušten.

"Na osnovu dogovora predsednika Demokratske stranke i rukovodstva Gradskog odbora DS Niš, Izvršni odbor je na danas održanoj sednici raspustio Gradski odbor u Nišu i opštinske odbore u tom gradu", navodi se u saopštenju DS-a.

Predsednik DS-a Dragan Djilas ranije danas rekao je da je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << predloženo da se raspuste odbori stranke koji su na izborima dobili manje od deset odsto podrške gradjana kao i oni odbori koji su dobili manje od 15 odsto podrške u sredinama u kojima je DS bila na vlasti.

"Današnja odluka ima za cilj osnaživanje organizacije kako bi se Demokratska stranka u Nišu na najbolji način pripremila za izbore koji nas očekuju u narednom periodu", navodi se.

(S media/ Beta)

FOTO: DS

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.