Prodavali putem kurirskih službi neregistrovane dijetetske proizvode - oštetili budžet za više od 11 miliona

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Mar.2024, 16:25

Prodavali putem kurirskih službi neregistrovane dijetetske proizvode - oštetili budžet za više od 11 miliona

Niška policija uhapsila je M. V. (1987) i M. S. (1989) iz ovog grada, pod sumnjom da su izvršile krivična dela nedozvoljena trgovina i poreska utaja. Prema izveštajima, M. V. i M. S., odgovorna lica dva preduzeća, sumnjiče se da su klijentima u Srbiji prodavale i putem kurirskih službi slale neregistrovane dijetetske suplemente, bez dozvole Ministarstva zdravlja, koje nisu evidentirale u poslovne knjige.
Prema navodima iz policije, na ovaj način su, kako se sumnja, oštetile budžet Srbije za više od 11.000.000 dinara.
Ovo hapšenje dolazi nakon pažljive istrage i nadgledanja aktivnosti ovih osoba od strane nadležnih organa. Detalji ovog slučaja i dalje su pod istragom, a policija poziva građane...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.