Nišavski okrug: Puna kuća, mnogo problema, nada i konkretni razgovori za rešenje

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Nov.2018, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišavski okrug: Puna kuća, mnogo problema, nada i konkretni razgovori za rešenje

Danas je Nišavski okrug u okviru akcije "Dan otvorenih vrata" posetilo preko 50 ljudi koji su izneli svoje viđenje u razgovoru sa više od 20 inspektora, pre svega oko komunalnih i građevinskih problema.

Kako kažu u Okrugu, najviše prijava je bilo za građevinsku inspekciju, kao što je sanacija puteva, izgradnja potpornih zidova, urbanističkih planova, nelegalne gradnje, zatim komunalni problemi, kao što su buka iz susednih stanova i kafića u zgradi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info <<
Dragana Sotirovski, načelnica Nišavskog upravnog okruga, navela je danas i problem urušavanja zida u Zavodu za plućne bolesti u Nišu i hitno rešavanje, kako pacijenti i lekari ove ustanove, ne bi morali da čekaju rentgen snimke iz niškog Doma zdravlja.

Sa građanima koji su imali probleme razgovaralo je više od 20 inspektora.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.