Niš dobio garažu na dva nivoa, do 1. decembra besplatno parkiranje

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Nov.2018, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš dobio garažu na dva nivoa, do 1. decembra besplatno parkiranje

U Nišu je danas puštena u rad prva javna garaža, na mestu nekadašnjeg neuređenog parkirališta kod Doma zdravlja, u ulici Vojvode Tankosića.

Objekat će nositi naziv po tragično nastradalom oficiru 63. Padobranske brigade, majoru Goranu Ostojiću, koji je izgubio život u borbi sa albanskim teroristima na Košarama 1998. godine.

Predlog da prva niška javna garaža ponese ime majora Ostojića stigla je od njegovih saboraca, naravno, uz saglasnost porodice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />
Nova garaža imaće 70 parking mesta, na dva nivoa i biće dostupna građanima 24 sata dnevno.

Do kraja novembra parkiranje se neće naplaćivati, a cena parkiranja ubuduće biće 40 dinara po satu, bez vremenskog ograničenja. U noćnim satima, van radnog vremena Doma zdravlja, garažu će moći da koriste i stanari okolnih zgrada sa plaćenim reonskim kartama.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvorena prva javna garaža u Nišu

Izvor: Megafon.co, 20.Nov.2018

Na mestu nekadašnjeg parkirališta kod Doma zdravlja otvorena je prva javna garaža u Nišu. Nova garaža ima 70 parking mesta na dva nivoa i dostupna je 24 sata dnevno. Kako je najavio direktor JKP Parking servis Niš Dejan Dimitrijević, do kraja novembra parkiranje se neće naplaćivati, a cena...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.