Izvor: Megafon.co, 20.Nov.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena prva javna garaža u Nišu

Na mestu nekadašnjeg parkirališta kod Doma zdravlja otvorena je prva javna garaža u Nišu. Nova garaža ima 70 parking mesta na dva nivoa i dostupna je 24 sata dnevno. Kako je najavio direktor JKP Parking servis Niš Dejan Dimitrijević, do kraja novembra parkiranje se neće naplaćivati, a cena parkiranja ubuduće biće 40 dinara po satu, bez vremenskog ograničenja.
U noćnim satima, van radnog vremena Doma zdravlja, garažu će moći da koriste i stanari okolnih zgrada sa plaćenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << reonskim kartama.
Objekat nosi naziv po tragično nastradalom starešini 63. Padobranske brigade, majoru Goranu Ostojiću, koji je izgubio život u borbi na Košarama 1998. godine.
Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je rekao da je ovo prvi korak u konačnom rešavanju dugogodišnjeg problema nedostatka parking prostora u najprometnijim delovima grada. On je najavio i izgradnju višeetažne garaže od 150 parking mesta i na Sinđelićevom trgu iza Narodnog pozorišta.
Otvaranje javne garaže u Nišu

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.