Konačno: Nišlije dobile prvu garažu, parking 40 RSD VIDEO

Izvor: B92, 20.Nov.2018, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno: Nišlije dobile prvu garažu, parking 40 RSD VIDEO

Niš -- U Nišu se otvara dugo najavljivana prva javna garaža u ulici Vojvode Tankosića, kod Doma zdravlja.

Radovi na njenoj izgradnji počeli su još u junu, a sve je trebalo da bude završeno do septembra. Ipak, rok je produžen i danas u 12 sati garaža će biti otvorena.

"Parking servis kao krunu poslovanja ove godine otvara prvu javnu garažu u Nišu. Bitno je da posle 12 godina uspešnog poslovanja smo ove godine započeli ovako jedan veliki projekat i još bitnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da smo ga završili", izjavio je Dejan Dimitrijević, direktor parking servisa .

On je rekao i da će u prvoj fazi na raspolaganju biti 70 parking mesta sa mogućnošću da se kapacitet u budućnosti i poveća.

Cena sata parkiranja biće 40 dinara, parkiranje neće biti vremenski ograničeno i vozači će parking plaćati tek po izlazu sa parkirališta.

U večernjim satima će moći da se parkiraju stanari ulice Vojvode Tankosića koji imaju stanarske karte.

Niš će dobiti još jednu javnu garažu na Sinđelićevom trgu, a njena izgradnja će početi čim bude gotova projektna dokumentacija i građevinska dozvola, najavio je direktor parking servisa.

Kako izglada ova garaža pogledajte u videu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Niš dobio garažu na dva nivoa, do 1. decembra besplatno parkiranje

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Nov.2018

U Nišu je danas puštena u rad prva javna garaža, na mestu nekadašnjeg neuređenog parkirališta kod Doma zdravlja, u ulici Vojvode Tankosića...Objekat će nositi naziv po tragično nastradalom oficiru 63. Padobranske brigade, majoru Goranu Ostojiću, koji je izgubio život u borbi sa albanskim teroristima...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.