Nakon znaka pitanja, na niškoj Tvrđavi se pojavilo i konkretno pitanje [foto]

Izvor: JužneVesti.com, 11.Avg.2020, 10:33

Nakon znaka pitanja, na niškoj Tvrđavi se pojavilo i konkretno pitanje [foto]

Skoro 20 dana nakon okačenog upitnika na niškoj Tvrđavi, ovaj znak pitanja dobio je i pitanje koje je, verovatno, upućeno svim građanima Niša: "Je l' vam stvarno dobro?". Autor i ovog transparenta, koji je postavljen između ponedeljka i utorka, nepoznat je.

Znak pitanja dobio i pitanje; foto: čitalac

U noći između 24. i 25. jula ove godine niška Tvrđava dobila je "ukras" koji je imao samo znak pitanja.

Ovaj znak interpunkcije dobio je i pravo pitanje: >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << "Je l' vam stvarno dobro?", a građani koji su jutros šetali centrom grada su ga primetili, fotografisali i fotografije poslali redakciji Južnih vesti.

Sinoć smo šetali ovim delom grada i nije bilo transparenta - kažu čitaoci.

Prethodni transparent koji je imao samo "?" doneo je mnoga pitanja Nišlija na društvenim mrežama, a da li će ovo pitanje doneti i neki konkretan odgovor, ostaje nam da vidimo.

Novi "ukras" na Tvrđavi; foto: čitalac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.