Igmanska ulica u Nišu od četvrtka zatvorena za saobraćaj zbog rekonstrukcije

Izvor: JužneVesti.com, 03.Avg.2022, 21:36

Igmanska ulica u Nišu od četvrtka zatvorena za saobraćaj zbog rekonstrukcije

Stanovnici Igmanske ulice u Nišu već godinama se žale da je ona u jako lošem stanju, a nedavno su peticijom i zatražili od nadležnih asfalt i signalizaciju. Iz Direkcije za izgradnju kažu da će ona od četvrtka, 4. avgusta, da bude potpuno zatvorena za saobraćaj i da će početi rekonstrukcija.

Rokova još nema, poznato je samo da će radovi početi u četvrtak i da vozila tu neće moći da prolaze dok oni ne budu završeni.

Inače, polovina ulice prekrivena je kockama, koje klize i ispadaju, a polovina asfaltirana, ali iskopana i u rupama.

Zato građani već godinama traže da se problem reši, a peticiju je potpisalo više od 500 ljudi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Počela rekonstrukcija Igmanske ulice u Nišu, rok za završetak 60 dana

Izvor: JužneVesti.com, 04.Avg.2022, 12:12

Igmanska ulica u Nišu od danas je zatvorena za saobraćaj jer je počela zamena kocke i oronulog asfalta novim asfaltom, kao i uređenje trotoara. Nadležni kažu da je rok za završetak radova 60 dana i da će ukupno biti obnovljeno 700 metara. Najavljuju rekonstrukciju i drugih niških ulica koje...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.