Humanitarni turnir u basketu za pomoć školi u Niškoj Banji

Izvor: JužneVesti.com, 14.Dec.2018, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni turnir u basketu za pomoć školi u Niškoj Banji

Takmičenje u basketu 3x3 održaće se u nedelju 16. decembra, u sali niške Osnovne škole "Miroslav Antić". Timovi koji će se nadmetati su iz lokalnih firmi, a sem zabave i rekreacije, cilj turnira je i prikupljanje para kojima će se nabaviti tehnička oprema za Osnovnu školu "Ivan Goran Kovačić" u Niškoj Banji.

Novac za projektor, platno za njega, tablu i laptop prikupljaće putem kotizacije koju plaćaju timovi, ali i kroz dobrovoljne priloge publike. Za one koji dođu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da navijaju, kažu organizatori iz Komore mladih i aktivnih građana JCI, pripremljen je i propratni zabavni program.

Sredstva će biti donirana kako putem kotizacija timova koji će uzeti učešće na samom turniru, tako i kroz dobrovoljne priloge navijača, te vas pozivamo da dođete da navijate i budete deo turnira humanosti u kome svi pobeđujemo - kažu u JCI.

Turnir će se, kako najavljuju, održati od 9 do 15 sati, a ulaz će biti slobodan.

Inače, ovo je šesti turnir ovog tipa koji organizuje JCI, a novac prikupljen na ranijim događajima otišao je osnovnim školama "Sreten Mladenović Mika", "Stefan Nemanja", "Kole Rašić", "Njegoš", kao i ustanovi "Mara".

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Grappling kup Srbije u nedelju u Kuli, stižu borci iz nekoliko zemalja

Izvor: 025info.rs, 14.Dec.2018

U sali Osnovne škole "Petefi brigada" u Kuli će se u nedelju, 16. decembra održati Grappling kup Srbije, čiji je organizator Constrictor Fight Team. Takmičenje se održava po četvrti put, a organizatori očekuju više od 250 takmičara iz više zemalja sveta. Pored takmičara iz Srbije, očekuje...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.