Gradsko veće Niša dobilo novog većnika - Zečević podneo ostavku

Izvor: JužneVesti.com, 16.Avg.2019, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradsko veće Niša dobilo novog većnika - Zečević podneo ostavku

Godinu dana od preuzimanja resora obrazovanja i poljoprivrede u Gradskom veću Niša, Mirko Zečević je podneo ostavku na tu funkciju i ubuduće će biti odbornik. Kaže da je to morao da učini, jer nije imao ko da bude odbornik u niškoj Skupštini. U fotelji Veća zameniće ga stranački kolega iz PUPS-a Slavoljub Savić.

Pristao da bude odbornik; foto: JV/V. M. Zečević je predsednik Gradske organizacije penzionera, a većnik za obrazovanje i poljoprivredu postao je krajem >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << juna prošle godine. Od jutros više nije većnik, već odbornik niške Skupštine, a kaže da je tako moralo da bude.

Razlog je viša sila, zato što sam sledeći na listi odbornika Skupštine grada. Iza mene nema nekog ko bi mogao da bude umesto mene i onda je tako doneta odluka da ja prihvatim odluku da budem odbornik, a na moje mesto je već došao drugi većnik. Nije imao ko više pa sam morao ja, morao, baš tako - kaže Zečević. Izabran danas tajnim glasanjem; foto: JV/M. Z.

Njega će u Gradskom veću zameniti stranački kolega iz PUPS-a Slavoljub Savić, koga su odbornici na današnjem zasedanju, tajnim glasanjem i u većini izabrali za većnika.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.