Dva niška javna toaleta završena, ali korišćenje čeka na upotrebnu dozvolu

Izvor: JužneVesti.com, 28.Apr.2022, 18:07

Dva niška javna toaleta završena, ali korišćenje čeka na upotrebnu dozvolu

Iako je prošlo više od godinu dana od prvih najava i više od dva meseca od početka rekonstrukcije, javni toaleti kod Tvrđavskog mosta i u parku “Čair” još nisu otvoreni za građane. Po rečima gradonačelnice Dragane Sotirovski, oni su završeni, ali se čeka na upotrebnu dozvolu i dobiće i svoje čuvare.

Krajem februara direktor KLER-a Dušan Radivojević, rekao je da je rekonstrukcija toaleta u “Čairu” pri kraju, a da je rok za završetak radova ispod Trvđavskog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mosta još 60 dana. Toaleti dobijaju čuvare; foto: T. T.

Rok je prošao, ali toaleti, koji su po rečima gradonačelnice završeni, još nisu dostupni građanima jer se čeka na upotrebnu dozvolu.

Toalete koje smo započeli, jesmo završili, čekamo upotebnu dozvolu. Kada se upotrebna dozvola završi, biće otvoreni toaleti javni - rekla je Sotirovski.

Ona je najavila i angažovanje čuvara koji će ih obezbeđivati kako ne bi došlo do uništavanja javnih toaleta, a time će se, kako kaže, priključiti velikim evropskim gradovima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.