Dva maturanta niške osnovne škole zaražena koronom nakon proslave, nastavnici u samoizolaciji

Izvor: JužneVesti.com, 06.Jul.2020, 12:37

Dva maturanta niške osnovne škole zaražena koronom nakon proslave, nastavnici u samoizolaciji

Nakon proslave male mature na kojoj je bilo oko 40 učenika niške Osnovne škole "Dositej Obradović" dva đaka su pozitivna na virus korona, a dva nastavnika su u samoizolaciji, kaže načelnik Školske uprave Dragan Gejo. Napominje da proslavu nije organizovala škola i da su sve mere zaštite na prijemnom ispitu preduzete. Učenici koji zbog virusa nisu mogli da polažu završni ispit polagaće malu maturu u avgustu i moći će da upišu željenu školu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐACI ZARAŽENI, NASTAVNICI U SAMOIZOLACIJI Korona buknula u Nišu nakon proslave male mature

Izvor: Blic, 06.Jul.2020

Nakon proslave male mature na kojoj je bilo oko 40 učenika niške Osnovne škole “Dositej Obradović”, dva đaka su pozitivna na virus korona, a dva nastavnika su u samoizolaciji, rekao je za Južne vesti načelnik Školske uprave Dragan Gejo.

Nastavak na Blic...

Dva osmaka iz Niša zaražena koronom - roditelji sami organizovali proslavu male mature

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Jul.2020

Dvoje učenika osmog razreda OŠ “Dositej Obradović” u Nišu zaraženo je virusom kovid 19, nakon što su njihovi roditelji samoinacijativno organizovali proslavu male mature, potvrdili su za Tv Zona plus iz Školske uprave..."Škola nije organizovala proslavu, na kojoj je bilo i dva nastavnika,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.