Dva osmaka iz Niša zaražena koronom - roditelji sami organizovali proslavu male mature

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Jul.2020, 18:35

Dva osmaka iz Niša zaražena koronom - roditelji sami organizovali proslavu male mature

Dvoje učenika osmog razreda OŠ “Dositej Obradović” u Nišu zaraženo je virusom kovid 19, nakon što su njihovi roditelji samoinacijativno organizovali proslavu male mature, potvrdili su za Tv Zona plus iz Školske uprave.

"Škola nije organizovala proslavu, na kojoj je bilo i dva nastavnika, koji se nalaze u izolaciji", rekao je Dragan Gejo, načelnik školske uprave i dodao, da je na proslavi bilo do 40 učenika.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niški đaci organizovali proslavu MALE MATURE, PA SE ZARAZILI: Prvo se javio jedan, ubrzo još dvoje, a na proslavi ih je bilo 40

Izvor: Blic, 06.Jul.2020

Tri učenika niške OŠ "Dositej Obradović" koji su krajem juna bili na samoinicijativno organizovanoj proslavi male mature, zaraženi su korona virusom dok su dva nastavnika, upućena preventivno u samoizolaciju, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.