Saša Kovačević: Dueti sa Eminom i Nikolinom    će mi ulepšati nastup

Izvor: Blic, 13.Apr.2011, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Kovačević: Dueti sa Eminom i Nikolinom će mi ulepšati nastup

Pop pevač Saša Kovačević, koji već godinama svojim pesmama i pojavom osvaja srca pripadnica lepšeg pola, konačno će najlepše note podeliti s beogradskom publikom na prvom solističkom koncertu 7. maja u Sava centru.

U skladu s poslednjim singlom koji je nastao u saradnji s Nikolinom Pišek, a izazvao je veliiko oduševljenje, parola koncerta će nositi naziv „Idemo do mene". Intrigantno i primamljujuće, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali Saša otrkiva da se ovo odnosi samo na koncert.

- Idemo do mene je ovaj put isključivo poziv za Sava centar (smeh). Nakon pesme koja je odlično prošla želeli smo da parola nosi nešto što je obeležilo moju karijeru proteklih meseci. A do mene će posle koncerta ići moja porodica, devojka i prijatelji da sve to proslavimo - kaže Kovačević.

Na koncertu će mu gošće biti Pišekova i Jahovićeva.

- Nikolina će izaći na scenu i ulepšati je, premda još nismo odlučili na koji način. Ako bude pevanja, biće sigurno više nego u pesmi (smeh). Šalim se, naravno. Emina Jahović je zapravo jedina s kojom sam u karijeri do sad uradio duet, a planiram i gosta iznenađenja - kaže Saša, koji je konstataciju da radi projekte sa samo lepim devojakama imao smešak od uva do uva, a kada smo ga pitali da li je možda sledeća Nataša Bekvalac, on je rekao da bi to rado prihvatio.

A ono što se vezuje za zajednički rad Nikoline i Kovačevića jesu i razne spekulacije da je Sašina devojka Jovana, s kojom je on već dve godine u vezi, bila ljubomorna na Nikolinu.

- Upravo je moja devojka Jovana predložila moju saradnju s Nikolinom Pišek zato što je ona atraktivna, tako da vam to sve govori! Istina je da planiram da živim s Jovanom, kao što svi imamo planove u životu kada upoznamo osobu s kojom želimo i porodicu. Bitno mi je da sam u ovoj vezi ispunjen, a ne znam kada ćemo započeti zajednički život, to je manje bitno.

U koncert će biti uključen i Vlado Georgiev, ali u ulozi producenta. Mnogi kažu da se Saša u svojim pesmama ugleda na kolegu.

- Na te konstatacije ne reagujem. Istina je da je nešto krenulo da se dešava nakon moje prve ploče i da je to mnogima pokazalo put, ali je to sasvim u redu - tvrdi Georgiev.

Povezane vesti: Koncert Saše Kovačevića 7. maja

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.