ODMOR IZ PAKLA Nikolina Pišek se OGLASILA nakon PREBIJANJA njenog supruga i INTERVENCIJE POLICIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 20:44

"ODMOR IZ PAKLA" Nikolina Pišek se OGLASILA nakon PREBIJANJA njenog supruga i INTERVENCIJE POLICIJE

Evo šta je poručila...

Nikolina Pišek oglasila se putem društvene mreže Instagram po prvi put nakon stravične ispovesti o, kako se navodilo, "odmoru iz pakla" u Kaštelu u Hrvatskoj. Po svemu sudeći, ona se trudi da zaboravi na nemili događaj.

Ona je objavila da ostje dani bez sunca kada treba da zamislimo sunce:

- Ima dana kada morate zamisliti sunce koje vas obasjava. Uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam. Toliko da žmirkam - napisala je ona, pa objavila sliku, a u objavi napisala vic, koji je nasmejao sve fanove.

Rok me bejbe! Koji je najbolji vic o Hrvatima i Slovencima? Da od tri postojeća slovenska kriminalca na svijetu naletiš na jednoga!

Објава коју дели Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) дана 9. Авг 2020. у 8:46 PDT

Očigledno Nikolina ne želi da se priseća loših stvari, nego ovom rečenicom govori sve, dok u komentarima fotke gomila ljudi pruža podršku za nemili događaj koji joj se desio na odmoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.