Nikolinu Pišek povredio komentar na račun njene mlađe ćerke: Želja mi je da vidim vaš mozak

Izvor: B92, 06.Avg.2023, 14:13

Nikolinu Pišek povredio komentar na račun njene mlađe ćerke: "Želja mi je da vidim vaš mozak"

Nikolina Pišek je podelila nekoliko fotografija sa porodičnog odmora, što je iskoristila jedna od njenih pratilaca i komentarisala izgled njene mlađe ćerke Une Sofije.

Voditeljka Nikolina Pišek (47) nakon što se vratila s odmora u Grčkoj zaputila se u susednu Bosnu i Hercegovinu gde je s ćerkama posetila Kanjon Vrbasa, po mnogima jedno od najlepših područja u BiH koje se nalazi između Jajca i Banja Luke. Nikolina je na svom Instagramu objavila nekoliko porodičnih fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na kojima se vide njene ćerke.

"S broda na brod.Ovaj je na Vrbasu.Koliko lepote u nekoliko slika", napisala je Nikolina uz fotografije koje je objavila ne sluteći da će se ispod objave povesti žustra rasprava.

Naime, jedna je obožavateljka ispod fotografija odlučila je da prokomentariše izgled Nikolinine mlađe ćerke što se voditeljki nije nimalo svidelo pa ju je odmah javno prozvala.

"Ova devojčica je još kao beba uvek imala neku skroz čudnu facu... a izgled je na Nikolinu i njenu majku (pre operacija)", komentarisala je ona i naišla na oštre kritike drugih, ali i Nikoline.

"Draga Jelena (Ironija i sarkazam, prevodim jer izgledate kao osoba kojoj prevod treba). Meni je želja da vidim vaš mozak, budući da imate potrebu da komentarišete jednu savršeno normalnu i lepu (a meni najlepšu na svetu) devojčicu od 8 godina. Na profilu njene majke. Koju vas niko nije terao da pratite. Ne sećam se da sam vam zavrtala ruke iza leđa i čupala vam nokte terajući vas da me pratite. Ali vi to činite. Pritom mrzeći samu sebe zato što to činite. Koja vam je dijagnoza?", odgovorila joj je voditeljka.

Nikolina je prepirku odlučila da nastavi na Instagram storiju, gde je pozvala svoje pratioce da dotičnu prijave i blokiraju na društvenoj mreži zbog "emocionalnog zdravlja dece". "I nemojte me molim vas, niti iz najbolje namere ućutkavati i govoriti mi da se ne treba osvrtati. Ne. Takve psihopate su trulež našeg društva koja na našem ignorisanju raste. Da zbog ove spodobe moja ili nečija devojčica pomisli da nije dovoljno dobra? Da je nedostatna? Da se povredi?... nastavite niz‘", napisala je Nikolina za kraj i dodala hashtag ‘lov na jelene‘.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek,   Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.