Uozbiljila se: Nikolija iznenadila svojim novim izgledom (FOTO)

Izvor: Story, 10.Feb.2015, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uozbiljila se: Nikolija iznenadila svojim novim izgledom (FOTO)

Osim lepih vesti o njenoj trudnoći, Nikolija je rešila još nečim da iznenadi svoje fanove.

Nikolija Jovanović, foto: Instagram

Ćerka Vesne Zmijanac podigla je nedavno mnogo prašine kada su mediji saznali da je u drugom stanju sa pevačem Reljom Popovićem. Ipak, čini se da su novosti u njenom privatnom životu dovele i do promene kada se radi o Nikolijinom fizičkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << izgledu.

Ovako je Vesna Zmijanac reagovala na Nikolijinu trudnoću

Naime, lepa pevačica je rešila da svoju dugu smeđu kosu ofarba u crno, i da je ošiša na paž, te tako izgleda ozbiljnije nego što smo navikli. Buduća mama poželela je da svoje fanove iznenadi novim imidžom, u čemu je i uspela, te je na društvenim mrežama naišla samo na pozitivne komentare pratilaca.

Nikolija Jovanović otkrila detalje o svojoj trudnoći

Iako je njena majka plavuša a Nikolija je rešila da pređe u tabor crnki, sličnost između njih dve sada kao da je još veća. Nama izgleda sjajno, a kako se vama čini?

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Menadžer Elitnih odreda otkriva da li je Nikolija kriva za raspad benda!

Izvor: Tracara.com, 10.Feb.2015

Nikolija nije rasturila bend (foto: printscreen) Nakon što je Nikolija Jovanović ostala u drugom stanju sa članom Elitnih Odreda, Reljom Popovićem, mnogi mediji su počeli da spekulišu se bend raspao zbog ovoga. Oglasio se i zajednički menadžer benda i Nikolije, Srđan Nikodijević, koji...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.