Ekskluzivno! Buduća mama postala crnka: Pogledajte novi imidž Nikolije!

Izvor: Svet, 10.Feb.2015, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivno! Buduća mama postala crnka: Pogledajte novi imidž Nikolije!

Otkad je saznala da je u drugom stanju, Nikolija Jovanović napravila je radikalne promene u svom životu.
Paparaco magazina Star danas je uslikao seksi pevačicu na Vračaru, ali smo je jedva prepoznali jer sada ima potpuno novi imidž! Kao što vidite, Niki je kosu ošišala na paž i ofarbala se u crno, što je bio pun pogodak! Kako smo saznali, za ovu radikalnu promenu “kriv” je naš poznati frizer >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i sminker Srđan Petković, a jasno je da se seksi pevačica nije pokajala jer je bila odlično raspoložena i nasmejana.
Nama izgleda odlično i kao crnka, pa nema sumnje da će i njen partner Relja Popović biti oduševljen.
Da li se vama dopada ova promena?

Tekst: Jordan Ginović
Foto: Bojan Vuković

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uozbiljila se: Nikolija iznenadila svojim novim izgledom (FOTO)

Izvor: Story, 10.Feb.2015

Osim lepih vesti o njenoj trudnoći, Nikolija je rešila još nečim da iznenadi svoje fanove...Nikolija Jovanović, foto: Instagram..Ćerka Vesne Zmijanac podigla je nedavno mnogo prašine kada su mediji saznali da je u drugom stanju sa pevačem Reljom Popovićem. Ipak, čini se da su novosti u njenom...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.