Nikolja Jovanović pokazala trudnički stomačić! FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2016, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolja Jovanović pokazala trudnički stomačić! FOTO

Nikolija Jovanović nalazi se u petom mesecu trudnoće, a svoj stomačić podelila je i sa obožavaocima putem društvenih mreža.

Mlada i atraktivna pevačica konačno može da odahne i uživa u trudnoći, a da zaista blista govore i fotografije koje je objavila na društvenoj mreži Instagram i Fejbuk. Vesna Zmijanac, nakon što je saznala da će postati baka, napustila je rijaliti Farma 7 >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << , kako bi bila uz svoju ćerku u narednom periodu.

#tb #march

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on May 19, 2016 at 2:29pm PDT

Follow me on snapchat👻: NikkiNicole and check my exclusive haul in order to get 20% off voucher code on NA-KD.com @nakdfashion #nakdfashion #nikolija

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on May 14, 2016 at 7:34am PDT

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.