Nikolijin recept za sjajnu liniju: Jedem burek u pet ujutru!

Izvor: Scandal.rs, 05.Jan.2017, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolijin recept za sjajnu liniju: Jedem burek u pet ujutru!

Nikolija Jovanović više puta je govorila da se tokom trudnoće ugojila, ali kako najnovije fotografije kažu, pevačica je liniju za samo nekoliko meseci vratila na staro.

Ako ste mislile, drage dame, da je u pitanju neki čudotvoran recept – varate se.

Evo u čemu je Nikolijina tajna.

“Ja jedem i noću i danju to se nije promenilo. Mislila sam da ću morati da vodim računa >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kada se porodim, međutim hrana ide nizbrdo. Ja jedem burek u 5 ujutru ali to se ne govori mami”, iskrena je pevačica.

U majčinstvu uživa, pa iako je javna ličnost, ona se ponaša kao i svaka druga “obična” mama, pa svoju mezimicu redovno vodi u šetnje.

“Ne, nego ću dete da zatvorim u kuću zato što smo javne ličnost! Bože, gluposti! Živimo pored parka i logično je da ćemo da izađemo u šetnju. Neću da joj uskratim to ili da je vodim malu ne znam gde da bih je prošetala”, rekla je Nikolija u emisiji Ekskluziv.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.