Nikolija zabrinula fanove: Šta si to uradila od sebe?!

Izvor: Story, 10.Nov.2015, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolija zabrinula fanove: Šta si to uradila od sebe?!

Pevačica je na Instagram profilu postavila fotografiju na kojoj izgleda mršavije nego ikada

Nikolija, foto: Instagram

Nikolija je imala veoma težak period u svom životu, a i vodi i veoma stresan način života imajući u vidu da radi punom parom. Nastupi, koje održava ovde, ali i u inostranstvu su joj izuzetno posećeni a ona na njima daje svoj maksimum.

Nikolija Jovanović: >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Tata je napravio izuzetak i upoznao mog dečka!

Ipak takav način života, ali i želja da ima dobru liniju dovelo je do toga da možda pretera u dijetama i izgubi više kilograma nego što je to bilo potrebno.

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on Nov 9, 2015 at 7:59am PST

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) NIKOLIJA, ŠTA TI SE DOGODILO: Pevačica mršavija nego ikada!

Izvor: Kurir, 10.Nov.2015

Pevačica Nikolija Jovanović uvek je održavala dobru liniju ali sada je možda malo preterala...Na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj pozira u prozirno beloj sa dubokim dekolteom i upečatljivim nakitom...Style by Stefan Orlic!!!!..Međutim, ono što je svima upalo u oči jeste...

Nastavak na Kurir...

ŠTA JOJ SE DESILO Fanovi zgroženi Nikolijinim izgledom

Izvor: Blic, 11.Nov.2015, 12:49

Pevačica Nikolija Jovanović šokirala je mnoge kada je na društvenim mrežama postavila fotografiju na kojoj izgleda anoreksično, ali ju je zbog mnoštva negativnih komentara ubrzo obrisala sa svojih profila...Dok je pozirala u beloj haljini sa upečatljivim nakitom, nije uspela da modnim detaljima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.