Nikolija i Relja prepustili se strastima pred svima na plaži! FOTO

Izvor: Svet plus, 12.Jul.2017, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolija i Relja prepustili se strastima pred svima na plaži! FOTO

Nikolija Jovanović i Relja Popović odmaraju se u Grčkoj, a sa svojim pratiocima redovno dele fotografije na kojima se vidi da se vole kao i prvog dana.

Zaljubljeni i srećni, Nikolija i Relja uživaju jedno pored drugog. Nikolija je nasred plaže polazala koliko voli svog muža, zagrlila ga i poljubila ga je u vrat. Očigledno da njih dvoje nemaju problem da pred svima i svuda se prepuste strasti i razmenjuju nežnosti.

LOVE.

Објава коју дели NIKOLIJA (@nikki_nicole_) дана 11. Јул 2017. у 8:17 PDT

 
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Nikolija i Relja se prepustili strastima pred svima na plaži! FOTO

Izvor: Svet plus, 12.Jul.2017

Nikolija Jovanović i Relja Popović odmaraju se u Grčkoj, a sa svojim pratiocima redovno dele fotografije na kojima se vidi da se vole kao i prvog dana...Zaljubljeni i srećni, Nikolija i Relja uživaju jedno pored drugog. Nikolija je nasred plaže polazala koliko voli svog muža, zagrlila ga i poljubila...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.