Drama u Makedoniji: Nikolijin nastup prekinut zbog bombe!

Izvor: Svet, 19.Jan.2016, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Makedoniji: Nikolijin nastup prekinut zbog bombe!

Pre nego što je ćerka Vesne Zmijanac izašla na binu, zaposleni su dobili anonimni telefonski poziv da je postavljena eksplozivna naprava.
Nikolija Jovanović nedavno je doživela veliku neprijatnost kad joj je u jednom kafe-baru u centru Kumanova prekinut nastup zbog dojave o bombi.
Pre nego što je ćerka Vesne Zmijanac izašla na binu, zaposleni su dobili anonimni telefonski poziv da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je postavljena eksplozivna naprava, zbog čega je obezbeđenje ispraznilo objekat. Međutim, nakon policijske pretrage ispostavilo se da je u pitanju lažna dojava.
“Pevačica se veoma potresla. Makedonci su joj se izvinjavali zbog situacije koja ih je zadesila, ali Nikoliji je najbitnije bilo da se sve dobro završilo”, prenose makedonski mediji.
Pogledaj vesti o: Kumanovo

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nikolijin nastup prekinut zbog bombe

Izvor: Story, 19.Jan.2016

Pre nego što je ćerka Vesne Zmijanac izašla na binu, zaposleni su dobili anonimni telefonski poziv da je postavljena eksplozivna naprava..Nikolija, foto: Facebook..Nikolija Jovanović nedavno je doživela veliku neprijatnost kad joj je u jednom kafe-baru u centru Kumanova prekinut nastup zbog dojave...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.