Uporedili smo lux stan u Novom Sadu i vilu s bazenom na Fruškoj gori

Izvor: Luftika.rs, 25.Sep.2021, 21:32

Uporedili smo lux stan u Novom Sadu i vilu s bazenom na Fruškoj gori

Teško je kupiti nekretninu, naročito ako nemate dovoljno novca. Međutim, ni kod onih platežno veoma sposobnih situacija nije mnogo drugačija – dobrih nekretnina na tržištu po paprenim cenama svakako ima, a Novi Sad i Fruška gora su uvek omiljena mesta za istraživanje kvaliteta, cene, razloga za i protiv.
Najteže je odlučiti se za kategoriju. Uvek stoji ona dilema – da li je bolje kupiti kuću ili stan? Zato smo za vas sproveli jedno malo istraživanje i uporedili dve luksuzne >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nekretnine. Sve ima svojih mana i prednosti, naročito kada je u pitanju održavanje, udaljenost od posla, škola, vrtića, restorana…
Evo primera koje smo izdvojili:
Penthaus u centru Novog Sada Vlasnik jedne luksuzne nekretnine koja se nalazi u kompleksu Pupinova palata u samom centru Novog Sada prodaje svoju nekretninu po ceni koja je veća od 7.700 evra po kvadratnom metru.
Stan ima 183 kvadrata, a cena je vrtoglavih 1.411.100 € što znači da kvadrat vredi 7.711 evra.
U opisu oglasa piše da je u pitanju je petosoban stan u samom srcu Novog Sada. Dodaje se da ima vrhunsku opremu i kvalitet. Ova nekretnina Prodaje se nameštena, a uz nju idu dva parking mesta u suterenu zgrade.
Stan se nalazi na desetom spratu i poseduje ogroman balkon sa bazenom sa kog puca pogled na ceo Novi Sad. Opremljen je luksuznim nameštajem, skupocenom tehnikom, a u trpezariji se nalazi veliki sto za ručavanje sa čak 8 mesta.
Tu su dva velika kupatila i jedan toalet, a jedna od spavaćih soba ima svoje zasebno kupatilo. Stan gleda na tri strane, klimatizovan je i prilagođen je osobama sa invaliditetom.
 
Vila sa bazenom na Fruškoj gori A tu je i luksuzna kuća u Sremskim Karlovcima, na obroncima Fruške gore, naravno s bazenom, prodaje se za 500.000 €.
“Dunav je blizu, ali ako vam se ne ide baš na reku, tu su vam bazen, suncobrani, ležaljke, da uživate u potpunosti. Uz to, tu je 361 kvadratni metar namenjen potpunom komforu”, stoji u opisu.
Prostrano dvorište je idealno za organizovanje druženja sa prijateljima, poslovnim partnerima, za dečije egzibicije i odličan “pool party”.
Savršeno mesto za kvalitetan život, odmor i beg od gradske buke. Kuća se nalazi na lepom kaskadnom placu sa prekrasnim pogledom na Karlovačke vinograde. Ceo objekat je urađen sa perfektnom izolacijom, prostrano dvorište sa svih strana ograđeno i obezbeđeno video nadzorom i protivprovalnim sistemom.
U dvorištu se nalaze staze urađene prirodnim kamenom, a njihove površine su minimalne, jer se gledalo da se što više sačuva zelenilo u čijoj boji možete da odmarate oči. A šta je dvorište bez roštilja? Tako se na gornjem delu placa, odnosno na drugoj kaskadi, nalaze letnjikovac i roštilj.
Kuća ima suteren, sprat i potkrovlje, dok je plac površine 1.460 kvadratnih metara.

Na prizemlju je komforan dnevni boravak u portalima, sa starinskim kaminom, kuhinja, jedna spavaća soba, kupatilo, kao i odvojen deo za goste. Na spratu su četiri spavaće sobe koje karakterišu velike terase sa divnim pogledom na zelenilo. Podno grejanje u celom objektu, staklena bašta, cisterna od 10 kubika, bunar sa pijaćom vodom, sve je povezano pumpama.
Kuća se nalazi na Kraljevom bregu, u blizini glavnog puta Novi Sad-Beograd, a opet dovoljno daleko da vam zvuk frekventnog saobraćaja postane nepoznat. Mir i privatnost garantovani.
I kako se sad odlučiti? Šta reći, koju poruku poslati i gde potrošiti sve ove milione evara koje smo stekli teškom mukom?
Kada uzmemo u obzir da je nekretnina u prirodi, na prelepom mestu, 3 puta jeftinija od stana na čijoj terasi možete da udahnete samo čađ i smog, naš izbor je definitivno Fruška gora.
Šta se vama više dopada i da li bi radije odabrali luksuzni penthaus sa bazenom u centru grada koji vam takođe omogućava privatnost ili potpuni mir Fruške gore i život u kući?
Najskuplje imanje na Fruškoj gori prošle godine koštalo preko 1,2 miliona evra

Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.