Svetska premijera Beograda na vodi

Izvor: Blic, 11.Mar.2014, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetska premijera Beograda na vodi

Master plan projekta "Beograd na vodi" danas će premijerno biti predstavljen u Kanu, na otvaranju jednog od najvećih sajmova nekretnina na svetu.

Projekat će biti predstavljen oko 15 sati na sajmu koji je ove godine

okupio 20.000 izlagača i 4.000 investitora.

Radovi na prvoj fazi realizacije projekta "Beograd na vodi" počeli su u subotu 8. marta izmeštanjem šina kod mosta Gazela, a planirano >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je da ta faza bude gotova u naredne tri godine - izgradnjom "Kule Beograda".

Kako su ranije najavili srpski zvaničnici, plan je da se ceo projekat izgradnje 1,8 miliona kvadratnih metara poslovnog, stambenog, kulturnog i komercijalnog prostora, završi do 2019. godine.

Projekat se realizuje sa kompanijom iz UAE Igl hils Muhameda el Abara.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetska premijera "Beograda na vodi"

Izvor: Akter, 11.Mar.2014

Master plan projekta "Beograd na vodi" danas će premijerno biti predstavljen u Kanu, na otvaranju jednog od najvećih sajmova nekretnina na svetu

Nastavak na Akter...

Kanska premijera projekta "Beograd na vodi"

Izvor: RTS, 11.Mar.2014

Master plan projekta "Beograd na vodi" premijerno je predstavljen u Kanu, na otvaranju jednog od najvećih sajmova nekretnina na svetu...Na sajmu u Kanu koji okuplja 20 hiljada izlagača i 4 hiljade investitora predstavljen je master plan projekta "Beograd na vodi"...Radovi na prvoj fazi realizacije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.