Kanska premijera projekta Beograd na vodi

Izvor: RTS, 11.Mar.2014, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanska premijera projekta "Beograd na vodi"

Master plan projekta "Beograd na vodi" premijerno je predstavljen u Kanu, na otvaranju jednog od najvećih sajmova nekretnina na svetu.

Na sajmu u Kanu koji okuplja 20 hiljada izlagača i 4 hiljade investitora predstavljen je master plan projekta "Beograd na vodi".

Radovi na prvoj fazi realizacije projekta "Beograd na vodi" počeli su u subotu, izmeštanjem šina kod mosta Gazela, a planirano je da ta faza bude gotova u naredne 3 godine - izgradnjom "Kule Beograda".

Plan je da projekat izgradnje 1,8 miliona kvadratnih metara poslovnog, stambenog, kulturnog i komercijalnog prostora, bude gotov do 2019. godine.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Premijera "Beograda na vodi"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2014, 15:00

Master plan projekta "Beograd na vodi" danas je imao svetsku premijeru u Kanu, na otvaranju jednog od najvećih sajmova nekretnina na svetu MIPIM.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.