Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Avg.2022, 16:08

Subvencije za kupovinu stana po osnovu rođenja deteta ne mogu da dobiju oni koji imaju nekretnine

Osnovni uslov za dobijanje subvencije države za kupovinu nekretnine po osnovu rođenja deteta, pored toga da je dete rođeno tokom 2022. godine, jeste da majka u trenutku podnošenja zahteva ne poseduje nekretninu na svoje ime, saopštilo je danas Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koji je najvažniji uslov za subvenciju za kupovinu nekretnine po osnovu rođenja deteta

Izvor: RTS, 01.Avg.2022

Ministarstvo rada saopštilo je da osnovni uslov za dobijanje subvencije države za kupovinu nekretnine po osnovu rođenja deteta, pored toga da je dete rođeno tokom 2022. godine, jeste da majka u trenutku podnošenja zahteva ne poseduje nekretninu na svoje ime. Ističe se da je za taj vid pomoći...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.