Stručnjak savetuje šta da uradite pre nego što odlučite da kupite vikendicu  VIDEO

Izvor: B92, 25.Jul.2023, 16:11

Stručnjak savetuje šta da uradite pre nego što odlučite da kupite vikendicu VIDEO

Mediji prenose da je na periferiji i po ruralnim sredinama moguće kupiti nekretninu po ceni koja je značajno niža nego pre rata u Ukrajini i korone.

"Leti je potražnja mnogo veća za vikendicama, ali nije kao za vreme korone", kaže za TV Prva Kaća Lazarević, agent za nekretnine.

"Na ceni su vikendice koje imaju bazen, u okolini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Novog Sada, Beograda, Fruške Gore, velikih reka", objašnjava ona dodajući da mnogo faktora utiče na cenu.

"Mnoge vikendice nisu legalizovane, imaju divlje priključke za struju, pa kad je kupite, kupili ste samo plac, jer ona pravno ne postoji", dodala je Lazarevićeva.

"Mi smo uništili naše planine, pretvorili ih u Novi Beograd. Sad tamo nemate više kuću, nego stan. Dok je Vojvodina ostala očuvana i uređena, mada se tamo ne može živeti baš kao u gradu - mnogo je teže zimi, nema lekara...", ukazuje ona.

"Ljudi koji imaju luksuzne vikendice ne prodaju, već ih izdaju", dodaje sagovornica TV Prve.

Opširnije u video-prilogu TV Prve:
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.