Slatka mala garsonjera: Da li biste platili 26 hiljada evra za ovih devet kvadrata? FOTO

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 08:07

"Slatka mala garsonjera": Da li biste platili 26 hiljada evra za ovih devet kvadrata? FOTO

U popularnom internet oglasniku, u odeljku garsonjere, pojavila se nekretnina koju potencijalni kupci razgledaju u neverici jer je verovatno reč, ako ne o najmanjoj onda o nekretnini među najmanjima, koja se ikada pojavila u beogradskim oglasima za prodaju stanova.

Kako glasi u opisu, posredi je "slatka mala garsonjera u salonskoj zgradi" u Savamali, tačnije blizu Ekonomskog fakulteta, u centru Beograda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kako piše Kurir, prodavac je svojih 9 kvadrata po paprenoj ceni oglasio kao dupleks, a u ponudi piše sledeće:

"U samom centru grada Beograda i blizini Ekonomskog fakulteta, prodaje se jedna slatka mala garsonjera u zgradi salonskog tipa, okrenuta dvorištu pa nema buke. Ta mala slatka garsonjera funkcioniše kao dupleks a ima samo devet kvadratnih metara. U donjem delu stana nalazi se tuš kabina, mali wc, jedna sudopera s visećim delovima i jedan sto za ručavanje sa dve stolice kao i frižider i šporet. U gornji deo stana vode male stepenice do spavaće sobe sa prirodnom ventilacijom (prozorom). Spavaća soba ima dva kreveta i televizor. Izvrsna za dnevno izdavanje ili bračni par. Male režije. Nalazi se na prvom spratu zgrade. Vredi pogledati. Cena nije fiksna, uknjižena, odmah useljiva".

Oglas je zaintrigirao veliki broj ljudi.

Pročitajte još:

Osam kvadrata za 30.000 evra. I to u Beogradu; Pitali smo – ko kupuje tako male stanove FOTO

Šta možeš u Beogradu za 94.000 evra? Kesa sa smećem (ni)je uključena FOTO

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.