Selma Bajrami kupuje NEKRETNINU i to u ovom gradu - Nakon zabrane ulaska u Srbiju, pevačica rešila da pobegne ŠTO DALJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2024, 03:03

Selma Bajrami kupuje NEKRETNINU i to u ovom gradu - Nakon zabrane ulaska u Srbiju, pevačica rešila da pobegne ŠTO DALJE

Pevačica se našla na meti osuda zbog pokazivanja dvoglavog orla, s obzirom na to da je u Srbiji uvek bila dobrodošla.

Folk pevačici Selmi Bajrami zabranjen je ulazak u Srbiju, po nalogu nekadašnjeg direktora BIA Aleksandra Vulina, a od tada je svaki njen potez i te kako propraćen u javnosti.

Selma je sad otputovala iz Bosne u Beč, odakle se oglasila u uključenju na Instagram.

Poručila je da je na putu ka restoranu, gde će večerati, a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je otkrila da je oduševljena centrom, te da planira da kupi mali stan u ovom gradu.

- Toliko mi se sviđa ovaj centar, prava uživancija, moram uzeti bar mali stančić. Ima li lepšeg grada, ali iskreno... - rekla je ona.

Selma je nešto kasnije dobila komentar da u Beču nema šta da se vidi, ali ona je žestoko uzvratila.

- Onaj ko je ograničen nema šta da vidi, ne živi onaj ko ima, nego ko zna da uživa - kazala je ona, a nedavno je i Amidžić govorio o njoj.

Podsetimo, Selma se krajem prošle godine našla se u centru skandala nakon što se u javnosti pojavio njen snimak sa nastupa na kojem peva albansku pesmu "Valle Kosovare" i pokazuje dvoglavog orla.

Ona se posle svega oglasila i na Instagramu, gde je opet nastavila sa provokacijama:

- Pozdrav za sve ljude u Srbiji koji su još uvek normalni. Neću da pričam o onome što se desilo, možemo da pričamo o mojoj karijeri. I dalje verujem da ima više dobrih ljudi nego lošijih - rekla je ona.

- Da li ćeš pevati u Srbiji, jesi li tamo zabranjena sad? - glasilo je jedno pitanje, na koje je Selma odgovorila.

Srbija Danas/O. T.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.