PARA NA PARU IDE! Viki Miljković širi biznis, pazarila novu NEKRETNINU i to PREKO OKEANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 16:28

PARA NA PARU IDE! Viki Miljković širi biznis, pazarila novu NEKRETNINU i to PREKO OKEANA

Ne zovu je za džabe maherka!

Pevačica Violeta Viki Miljković, ozbiljno se bacila na pravljenje novca, malo malo pa započne neki novi biznis.

Pored pevanja i toga što je članica žirija u takmičenju "Zvezde Granda", razvila je i biznis sa nekretninama, pa je odlučila da se ne zadržava samo na našem kontinentu, već je sada otišla korak dalje i to preko okeana.

Kako se nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pisalo, Miljkovićeva osim u Beogradu, sada posluje i u Dubaiju, Nemačkoj i Turskoj, a sređuje i kuću svoje kume Svetlane Cece Ražnatović na Kipru. Sada je kupila i kuću u Americi, preciznije u Majamiju, a uskoro će u pomenutoj zemlji održati i kraću turneju.

- Jedva čekam zaista da odem, nisam dugo bila, a obožavam publiku u Amrenici, ide i pobednik Nermin Handžić, biće fanstastično. Idem sada nakon 10. godina u Ameriku, zaista nisam dugo bila. Tamo je neka posebna enegrija i publika, uvek se lepo provedem. Poslednji put sam bila na turneji sa Sašom Matićem i bilo je sjajno. Sada sam rešila da slobondno vreme iskoristim kako bih se i odmorila. Uzeli smo jednu kuću u Majamiju, da se malo odmorimo, zaslužili smo, dugo nismo imali odmor. Te nedelje ćemo se odmoriti i imati jedan nastup, nakon toga idemo u Čikago za Novu godinu. Spremili smo i poseban repertoar za ove koncerte, biće tu dobre muzike, mojih hitova i sa tim repertoarom nastavljamo da radimo kada se vratimo na ostalim nastupima – istakla je Viki.

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.