Oskarovka mekog srca: Glumica pomaže beskućniku da vrati dug

Izvor: B92, 18.Apr.2017, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oskarovka mekog srca: Glumica pomaže beskućniku da vrati dug

Sandra Bulok pomogla je beskućniku Svendu Petersonu. Njegovi prijatelji pokrenuli su kampanju skupljanja novca da bi on vratio svoje dugove. On ima 89 godina.

Peterson važi za lokalnu "legendu" na Beverli Hilsu. Godinama je radio kao šef bazena luksuznog hotela, a zbog duga za porez, koji je, tvrde prijatelji, nakupio zbog prevare agencije za nekretnine, izgubio je krov nad glavom. Prođu dani da ništa ne jede, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a srećan je kada ima šta da popije. Zato su njegovi poznanici i prijatelji pokrenuli akciju preko platforme GoFundMe.

"Svendu je potrebno barem 5.900 dolara da bi imao za stanarinu i hranu za tri meseca, što je dovoljno da stane na noge", napisali su prijatelji. Peterson je dužan 71.000 dolara poreza, a trenutno spava u kolima. Za njegov slučaj čula je i oskarovka Sandra Bulok koja je odmah donirala 5.000 dolara. "Sve će biti OK", piše uz njenu donaciju, a za 11 dana je prikupljeno 30.000 dolara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sandra Bulok pomaže beskućniku da vrati dug

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Apr.2017

Sandra Bulok pomogla je beskućniku Svendu Petersonu. Njegovi prijatelji pokrenuli su kampanju skupljanja novca da bi on vratio svoje dugove. On ima 89 godina...Peterson važi za lokalnu "legendu" na Beverli Hilsu...Godinama je radio kao šef bazena luksuznog hotela, a zbog duga za porez, koji je, tvrde...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.