Novi dan o tome šta će se dešavati na tržištu nekretnina

Izvor: N1 televizija, 12.Jan.2018, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dan o tome šta će se dešavati na tržištu nekretnina

U temi jutra govorimo o tržišu nekretnina u 2018. godini. U prethodnom periodu usvojen je Zakon o stanovanju, popisani su nelegalno izgrađeni objekati, agenti za nekretnine danas moraju da imaju licence. Međutim, broj stambenih kredita se ne uvećava, što prema oceni ekonomista, ne doprinosi rastu ekonomije generalno.

Posle pada cene kvadrata u 2016. godini i poskupljenja u 2017-oj, analiziramo šta će se dešavati >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na tržištu nekretnina u ovoj godini. Naša gošća je agentkinja za nekretnine Kaća Lazarević.

Marija Vučić, novinarka Mreže za istraživanje kriminala i korupcije "Krik", gošća je sa kojom listamo štampu.

Ovog vikenda u beogradskom Domu omladine održava se četvrti po redu Mrnjau Fest - sada već poznata manifestacija za ljubitelje mačaka. Mace će se takmičiti za prestižne WCF nagrade, a ljubitelji će moći da se informišu o interesantnim rasama putem prezentacija i direktno od odgajivača. Biće i udomljavanja, interesantnih programa za decu, a detalje ima Simonida Zorić Jančić, kreativna direktorka Mrnjau Festa.

U Beogradskoj filharmoiji maišani će moći da uživaju koncertu pod nazivom "Hari Poter i kamen mudrosti". Gošća Novog dana tim povodom je Jelena Milašinović iz Beogradske filharmonije.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.