Izvor: Luftika.rs, 27.Maj.2022, 12:41

Nekadašnji premijer Jugoslavije prodaje luksuznu vilu za 22 miliona $, ima i pozorište

Velelepno zdanje krasi i pozorište sa 15 mesta, vinska soba sa ostavom…
Vila u Šadi Kanion ulici u Irvinu inspirisana italijanskim vilama koja je u vlasništvu Milana Panića (92), farmaceutskog magnata i nekadašnjeg premijera Jugoslavije, na tržištu je za 21,995 miliona dolara.
Rezidencija se prostire na 15.088 kvadratnih metara a ima sedam spavaćih soba sa sopstvenim kupatilom, 11 kupatila i zatvorenim bazenom sa prilagođenim mozaičkim dizajnom sunca.
Panić je kupio >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << luksuznu nekretninu u decembru 2017. za 17 miliona dolara, kako pokazuju zapisi pregledani na PropertiShark, a zatim je prosleđuje skoro dve godine kasnije.
Kuća je na tržištu od septembra 2019. godine, kada je vredela 19 miliona dolara. U julu 2021, cena na listi je pala na 17,5 miliona dolara i ponovo se pojavila na trenutni zahtev u aprilu.
Ukrašena krečnjačkim podovima, kovanim gvožđem i ručno izrezbarenim mermernim kaminom, kuća izgrađena na skoro 1,5 hektara 2003. zapravo ima možda i najbolju lokaciju. Francuska vrata se otvaraju u dvorište odakle puca pogled na golf teren i brda.
Postoji veliki prostor za sedenje, prenosi Telegraf Biznis.
Teren se takođe može pohvaliti prednjim dvorištem, bazenom, krečnjačkim terasama, prostranim travnjacima i mediteranskim pejzažom od maslina, italijanskih čempresa i hrastova.
Postoji pozorište sa 15 mesta, vinska soba sa ostavom za 1.000 flaša i bar. Kancelarijski apartman obložen drvetom prostire se na dva nivoa i otvara se na terasu sa stepeništem do prizemlja.
Izvor: Telegraf Biznis
Kako je Tito Dobrici Ćosiću nudio Srbiju

Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.