Ne zahteva mnogo, a donosi i do 300 evra mesečno VIDEO

Izvor: B92, 18.Maj.2021, 17:01

Ne zahteva mnogo, a donosi i do 300 evra mesečno VIDEO

Parkiranje - veoma često noćna mora Beograđana. Koliko puta vam se desilo da parking mesto tražite duže od pola sata, samo zato što ne posedujete garažu?

Ne čudi onda podatak da je potražnja za garažama, naročito u Beogradu, drastično porasla.

Stručnjaci smatraju da su oni koji su uložili novac u tu vrstu nekretnine napravili dobar potez.

"Razlog toga je što sve više automobila ima u Beogradu, a drugi je to što od kako je krenula korona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljudi su se više oslanjali na sopstveni prevoz nego na gradski. Taj parking je postao vid kvaliteta života - da čovek kada dođe uveče sa posla ne mora da troši neki put i pola sata za traženje mesta", kaže za Televiziju Prva Dušan Mirkulovski iz agencije Zidart nekretnine.

Cene variraju zavisno od toga u kom delu grada se nalaze, ali iznajmljivanje garaže može koštati i do 300 evra.

"Garaža ne zahteva neko posebno ulaganje - da krečite svaki put kad izađe zakupac. Drugo, garažu da bi neko koristio ne plaća "infostan", grejanje... Struja postoji, ali troškovi su mnogo manji nego za stan", ističe Mirkulovski.

Beograđani smatraju da je kupovina garažnog prostora dobra investicija, ali kažu da su cene zakupa za njih previsoke.

Šta su poručili za Televiziju Prva poslušajte u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.