Izvor: Blic, 18.Maj.2021, 06:02

Ne propustite! Opremite se pametnim kamerama i sistemom nadzora na akciji!

Sigurno ste mnogo puta čuli za iznenadne provale u stanu ili kući, a možda ste se i vi našli u ovoj veoma stresnoj situaciji. Danas, nažalost nemamo dovoljnu sigurnost da ćemo zateći naš dom onakvim kakvog smo ga ostavili - i zato se sve više ljudi odlučuje za neki vid bezbednosnog sistema koji bi zaštitio željeni objekat. Kamere su postale sastavni deo našeg života, a kako je veoma teško izabrati pravu mi smo tu da vam u tome pomognemo. Upravo ono što vam treba je na velikoj akciji i svako može naći odgovarajuću kameru, bilo da je u pitanju video nadzor ili kamera koju ćete koristiti u slobodno vreme!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ne zahteva mnogo, a donosi i do 300 evra mesečno VIDEO

Izvor: B92, 18.Maj.2021

Parkiranje - veoma često noćna mora Beograđana. Koliko puta vam se desilo da parking mesto tražite duže od pola sata, samo zato što ne posedujete garažu?..Ne čudi onda podatak da je potražnja za garažama, naročito u Beogradu, drastično porasla...Stručnjaci smatraju da su oni koji su uložili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.