NE DOZVOLITE DA VAM IZNAJMLJIVANJE STANA POSTANE NOĆNA MORA! Pre odluke OBAVEZNO proverite OVE ČETIRI STVARI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 11:27

NE DOZVOLITE DA VAM IZNAJMLJIVANJE STANA POSTANE NOĆNA MORA! Pre odluke OBAVEZNO proverite OVE ČETIRI STVARI!

Kada su nekretnine u pitanju opreza nikada dosta.
Užurban život u Beogradu zahteva da vam smeštaj nudi mir koji će vas od svega odvojiti i pripremiti za sutrašnji dan. Ipak, dobro je poznato kako se cene stanova glavnom gradu Srbije kreću, te život sa cimerima je čest izbor mladih, ili pak mala oaza mira spakovana u 20 kvadrata koja se delimično nalazi ispod zemlje, odnosno - suteren.
Međutim, postoje neke stvari koje vam niko neće reći pre nego što iznajmite suteren. Recimo, kao što je neočekivana "poseta" beskućnika i nedostatk signala. Jedna devojka je tim povodom podelila svoje iskustvo življenja u suterenu i razloga na takav potez....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.