NAJLEPŠA KUĆA NA AVALI: Pogledajte luksuznu nekretninu Jelene Golubović! U ovo je uložen novac iz RIJALITIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 18:37

NAJLEPŠA KUĆA NA AVALI: Pogledajte luksuznu nekretninu Jelene Golubović! U ovo je uložen novac iz RIJALITIJA

Sve je osmislila unapred!

Rijaliti-zvezda Jelena Golubović, većinu novca koji je zaradila u popularnim TV formatima uložila je u gradnju kuće na Avali, gde provodi dosta svog vremena. Pazarila je plac nadomak Beograda i izgradila nekretninu po svom ukusu.

Jelena je kupila imanje na Avali, a početkom 2020. godine je završila izgradnju drvene kuće, što ju je koštalo skoro 300.000 evra.

Jelena se dugo razmišljala da li da kupi plac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Adi ili na Avali, ali se ipak opredelila za brdski predeo jer, kako je tada rekla, na Avali je imala bolju ponudu što se cene tiče, ali i same veličine placa.

- Najpre sam kupila plac, pa smo počeli gradnju, koja se jako odužila. Imali smo svakakvih problema, a najviše s vodom i strujom. Konačno je nedavno sve rešeno, i sad mogu da uživam na Avali. Imam najlepšu kuću u ovom delu Beograda, svi mi kažu da ih podseća na luksuzne planinske kuće na Alpima. Tamo odlazim uglavnom vikendom, jako mi prija priroda zbog problema s glasnim žicama. Ostaje mi da se sad posvetim detaljnije unutrašnjem uređenju. Tokom leta mogu da se sunčam gola, niko me ne vidi sa puta. Imam i divne komšije, uvek su tu da mi pomognu - rekla je Jelena svojevremeno.

Iako je Golubovićeva po profesiji reditelj, rešila je da se krajem prošle godine okuša u još jednoj profesiji. Ona je dobila i zvanično diplomu medijatora - posrednika u rešavanju sudskih sporova, i to od Ministarstva pravde Republike Srbije.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.