KUPIO STAN U NAJSKUPLJOJ ZGRADI U BEOGRADU: Kolarov postao Bekutin prvi komšija!

Izvor: Svet, 07.Jul.2018, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUPIO STAN U NAJSKUPLJOJ ZGRADI U BEOGRADU: Kolarov postao Bekutin prvi komšija!

Aleksandar Kolarov pazario je luksuzan stan prekoputa zgrade u kojoj žive Ana Bekuta i njen izabranik Milutin Mrkonjić.
Fudbaler koji trenutno igra za Romu je, nekretninu na Vračaru, u jednoj od najlepših ulica u Beogradu, kupio pre nekoliko meseci. Međutim, sportista u njoj ne živi kad boravi u prestonici, već je izdaje.

“Sve je ful opremljeno. Dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo i kuhinja su rađeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << po meri. Aleksandar nije štedeo, pa je nameštaj kupljen u inostranstvu i dopremljen u Srbiju. Stan je sređen u minimalističkom stilu, sve je uređeno sa ukusom i merom. Verujte da nisam video lepši stan u Beogradu, ljudi koji u njemu žive sigurno uživaju”, kaže izvor.
Izvor nije siguran koliko stan u vlasništvu Kolarova ima kvadrata, ali poručuje da kvadrat u pomenutoj zgradi košta oko 3.000 evra.
“Ne mogu precizno da kažem koliko ima kvadrata, ali sigurno nema manje od sto, što znači da je sigurno potrošio bar 300.000 evra. Njegov prozor gleda tačno na Anin i Mrkin. Ima i veliku terasu s koje puca pogled na grad”, završava naš izvor.
“Kolarov je kupio stan, ali ja neću da ulazim u njegovo imovinsko stanje. Ima nekretninu tamo gde je najbolja poslastičarnica u gradu. Sjajan je momak i fenomenalan komšija, mada ga Ana i ja retko viđamo. Poštuje Anu i voli njenu muziku. Kad je Mančester siti osvojio prvenstvo, on je puštao samo njene pesme, a posebno ‘Zlatiborske zore”, rekao je Mrka.
SvetAleksandar Bačlija/E-STOCK.US
The post KUPIO STAN U NAJSKUPLJOJ ZGRADI U BEOGRADU: Kolarov postao Bekutin prvi komšija! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.